Om Highr

Highr udtales både som “higher”, som symboliserer vores ønske om at hjælpe vores kunder til at blive mere succesfulde med deres egne rekrutteringsprocesser, og som “hire”, som betyder “at rekruttere”.

Highr er ikke en klassisk rekrutteringsvirksomhed. Derimod er det vores mission at levere dygtige og relevante kandidater via de researchløsninger, vi brænder for til vores kunder. Vi har et mål, og det er at gøre vores kunder mere succesfulde med deres egne rekrutteringer.

Vi arbejder ud fra en struktureret researchproces tilpasset behovene i 2020 og formidler vores kunders karrieremuligheder til ikke jobsøgende relevante kandidater i markedet proaktivt og indlevende.

Vores researchteam har lang erfaring med mange forskellige brancher, vi arbejder agilt og kan løbende justere arbejdsstyrken efter peak perioder hos vores kunder. Vi arbejder både on-site såfremt det ønskes eller fra vores kontor og har løbende og tæt dialog med både de ansættende ledere og HR for hele tiden at kalibrere profil, proces, budskab samt markedsfeedback fra kandidaterne.

Thomas Hollen

Thomas Hollen, som er adm. direktør for Highr, har været i rekrutteringsbranchen siden 2000 og har de seneste 5 år arbejdet som direktør hos Capacent, med ansvaret for Shortlist-løsningen og inden da som adm. direktør for Business Recruiting.

Thomas har leveret researchløsninger i de sidste 5 år til mere end 200 virksomheder i Danmark og Sverige og har med Highr-konceptet fintunet både researchmetode, kundeprocesser og markedstilgangen for at skabe endnu bedre resultater hos kunderne.

Researchteamet

Highr er en researchvirksomhed, og det stiller naturligvis store krav til de researchkonsulenter, der leverer kandidaterne i de enkelte sager.

Vores team består af 3 researchkonsulenter, som hver især har stærke individuelle kompetencer og et godt netværk. Ud over dette leverer de præcis den løsning, du kan læse om på denne webside med fokus på at sælge jeres virksomhedshistorie individuelt og direkte til et svindende kandidatmarked.

Alle opgaver løses typisk i et team med 4 interessenter bestående af den kundeansvarlige konsulent, researcheren, den ansættende leder og en HR/rekrutteringsansvarlig hos vores kunde.

Har du spørgsmål til vores team og vores kompetencer, så kontakt os gerne på 53 69 69 99.

KONTAKT HIGHR

Highr ambition

Highr quality

Highr flexibility