Highr tilbyder kundetilpassede løsninger, som er designet til at understøtte dine egne rekrutteringsprocesser.

KONTAKT HIGHR

Research & Sourcing løsninger

Highr leverer professionel research til jeres virksomhed, for at sikre at I opnår kontakt til de rette ansøgere, inkl. dem som ikke er aktivt jobsøgende. ​ På den måde opnår I et bredere spektrum af kvalificerede kandidater, og øger sandsynligheden for at få det rigtige match, som skaber mest værdi for jer, første gang.

Vi identificerer profilerne via vores store netværk og formidler jeres spændende jobmuligheder direkte og personligt til de mest relevante.

Efter en telefonisk interview af kandidaterne med fokus på kompetencer, erfaring og motivation overleverer vi kandidaterne til jer, og så tager I selv hånd om den videre proces derfra.

Målet er altid at I får et kvalificeret kandidatfelt, som har interesse for stillingen, besidder de rette kompetencer og ligger indenfor lønrammen.​

Ring på 53 69 69 99 i dag! og hør mere om, hvordan vi kan indgå som et aktivt værktøj i jeres rekrutteringsproces.

Har du behov for hjælp med at skaffe kandidater til en enkel rekrutteringsproces, eller vil du have en fleksibel løsning, hvor du bestemmer indholdet og tempoet?

Tryk på fanebladene herunder for at læse om vores løsninger

Loading...

Highr Flex er en 60 timers løsning til mere komplekse stillinger, hvor der er behov for flere timers researchindsats. Samtidigt er det en fuldstændig konfigurerbar løsning, hvor du kan benytte timerne og vores services præcis, som du ønsker.

Visionen med Highr er at understøtte din succes med dine egne rekrutteringer, og dette er Flexløsningen et resultat af.
Ønsker du, at vi researcher kandidater til en bestemt stilling, behøver du en løbende talent pipeline, eller skal vi blot tage kontakt til 1 kandidat, som sidder hos jeres største konkurrent? Det er helt op til dig.

Vi beregner løbende timeforbruget og rapporterer dette til dig, og du har altid mulighed for at sætte opgaven i bero.

Du kan disponere over timerne i op til 12 måneder, og naturligvis købe flere, såfremt du har et løbende behov for assistance med at finde de rette kandidater.

Loading...

Highr Fixed er en 40 timers research- og sourcingløsning, som er velegnet til at få kandidater til dine stillinger, når du ikke har fået de rette ansøgere.

Vores professionelle researchteam kontakter kandidater med den helt rette baggrund og som matcher den job- og kandidatprofil, vi blev enige om i opstarten.

Du får løbende værdifuld information om kandidaternes tilbagemeldinger og kalibrerer løbende profilen med os.

I gennemsnit leverer vi 5 kandidater pr. opgave, og du har mulighed for at ansætte så mange, som du har lyst til, uden at det påvirker prisen.

Vi har udviklet en foranalyse, som gør, at den ansættende leder hurtigt kan sætte sagen i gang og få den sparring og rådgivning, der skal til for at skabe de rette forudsætninger for succes. Der lægges stor vægt på formidling af budskaber, som er alignet med jeres Employer Brand samt jeres Employee Value Proposition.

Du må meget gerne køre en intern parallel rekrutteringsproces samtidigt med Highr Research-løsningen. Det er også muligt at kombinere løsningen med en selection & kandidat administrationspakke, hvor vi står for annoncering og samtidigt screener ansøgerne ud fra den samme job- og kandidatprofil.

Loading...

Har du et løbende behov for at få dialog med kandidater og et ønske om at være på forkant med dit rekrutteringsbehov?

Vores Talent Pipeline løsning er en proaktiv researchproces, hvor vi har kontakt til de helt rette emner i markedet i.f.t. dit nuværende og kommende rekrutteringsbehov. Vi holder kandidaterne varme, og med vedholdenhed og løbende dialog ved vi, hvornår de er åbne for nye eventyr eller blot til en kop uforpligtende kaffe med en af jeres ledere.

Vi tror på, at det er den langvarige relationsbearbejdning, der kommer til at gøre forskellen i et marked, hvor der er rigtigt mange tilbud til de attraktive kandidater.

Der vil være ugentlige tilbagemeldinger fra kandidatmarkedet med uvurderlig viden om, hvad de siger om jer, samt om hvad der skal til for at tage en uforpligtende snak.

Du kan starte en Talent Pipeline løsning, såfremt du køber en Highr Flex løsning – og du bestemmer selv, hvor mange timer samt hvor længe processen skal køre

Prisliste
 • 40 eller 60 timers dedikeret research og headhunting

 • Fang de passive og ikke jobsøgende kandidater

 • Dybdegående job- og kandidatanalyse

 • Hurtig opstart for ansættende leder

 • Optimeret kandidatproces proaktiv storytelling

 • Professionelle Research Konsulenter

 • Ansæt så mange kandidater du vil

 • Fast pris og gennemtestet proces

 • Få løbende market intelligence

 • 24/7 adgang via app & web

 • Suppler din egen annoncering

 • Kvalificeret sparring om kandidatmarkedet

KONTAKT HIGHR