Highr har mange års erfaring med Research & Sourcing af ledere og specialister – og såfremt du vælger at arbejde sammen med os, får du professionel research, en proces med fuld transparens og løbende market intelligence

KONTAKT HIGHR

Professionel research

Research er et håndværk, som kræver snilde, salgsevner og ikke mindst en utrolig vedholdenhed.

Ud over at vi har professionelle og erfarne researchkonsulenter, har vi udviklet en researchmodel, som er tilpasset det marked, vi oplever her og nu, hvor kandidaterne er jagtet, og hvor der generelt er stor mangel på talent.

Kontakt os gerne såfremt du ønsker at høre mere om vores processer, researchmodeller eller tilgang til kandidaterne.

Vidtfavnende netværk

Hos Highr tror vi 100% på, at det gode netværk gør forskellen, når vi skal være på forkant med kandidatmarkedet og finde de bedste profiler til vores kunder.

Vores researchkonsulenter har mange års erfaring med rekruttering og research og et stort netværk, de kan trække på, når sagerne sættes i gang.

Vi har et netværk, som er opbygget via flere hundrede researchopgaver i mange forskellige typer virksomheder og brancher, og når vi løser vores researchopgaver, arbejder vi struktureret med informanter og kilder for at få vores sekundære netværk aktiveret.

Detektiv & Storyteller

Research er svært! Ud over at have adgang til de rette informanter og kandidater er der nogle essentielle områder, hvor rigtigt mange fejler.

Highr har med udgangspunkt i mange hundrede researchopgaver udarbejdet en proces, hvor researchkonsulenten både er detektiv og storyteller. Typisk har en researcher blot 15 sekunder i telefonen til at fange interessen hos kandidaten, og manglende fokus på at finde den helt rette vinkel og motivation gør, at kandidaten siger “nej tak” til at høre mere.

Med vores personlige og individuelle tilgang arbejder vi meget med at designe den rette pitch målrettet til forskellige målgrupper for dermed at maksimere muligheden for at få kandidaten i tale.

Agil proces

En Highr proces er designet med udgangspunkt i utallige opgaver, tusinder af kundedialoger og mange flere kandidater. Vi tager udgangspunkt i, at det skal være let både at være kunde samt kandidat, når man er i berøring med vores dygtige researchkonsulenter.

Vi kører hele forløbet i en online webapplikation med tilhørende mobil app, hvor du hele tiden har adgang til din løsning. Her kan man både se, hvordan researchen skrider frem, se feedback fra kandidaterne, men også livechatte eller have videomøder med os.

Kontakt os for at høre mere om vores agile og innovative processer.

KONTAKT HIGHR

Webbaseret projektsoftware med adgang til vores projekt 24/7